Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Baterie bucatarie Blanco ALTA Compact Negru-Crom, monocomanda

Blanco Germania
1.789,00 lei cu TVA
Cod intern produs
14369
magazin online

Livrare

Livrare in 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

526162

Baterie de bucătărie compactă Blanco Alta în două culori Silgranit® - negru / crom

 

CARACTERISTICI

- Rotativ până la 360 °

- Diametrul orificiului pentru mixer: 35 mm

- Echipat cu cartuș ceramic

- Furtunuri de 450 mm cu piuliță de 3/8 "pentru o instalare ușoară

- Întrerupător cu jet brevetat pentru o reducere marcată a depunerilor de calcar

- contraplacă de armare pentru o stabilitate mai mare

- Certificat LGA și DVGW

 

Estetica și designul în forme esențiale

- Proiectat și dezvoltat pentru chiuvete mai mici

- Disponibil în toate culorile SILGRANIT® pentru o armonie perfectă cu chiuvetele din același material

 

Mixere BLANCO - Estetică și funcționalitate până în cele mai mici detalii

Blanco oferă o selecție largă de design și practic. Certificate în conformitate cu standardele stricte de calitate ale institutelor independente, mixerele îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță și igienă.

Componente de înaltă calitate : toate componentele utilizate pentru mixerele BLANCO sunt realizate cu tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate.

Funcționare confortabilă : Mecanismul simplu și precis oferă confort suplimentar în utilizarea zilnică, pentru ușurință în utilizare și durabilitate.

Cartușe de disc din ceramică : extrem de durabile, cartușele mixerelor BLANCO asigură funcționarea lină a comenzii și amestecarea precisă a apei.

Filtru : Filtrul BLANCO protejează mixerul de impurități, asigurându-se că funcționează mult timp fără probleme.

Supapă de reținere : în conformitate cu standardul european EN 1717, toate modelele cu cap de duș extractibil sunt echipate cu o supapă de reținere.

Potrivire perfectă : fiecare mixer BLANCO este conceput pentru a se potrivi perfect cu diferitele finisaje ale chiuvetelor BLANCO.

Întreținere ușoară : suprafețele chiuvetelor și malaxoarelor sunt absolut ușor de curățat. Materialul folosit ajută la respingerea murdăriei și a apei.

Materialul și culoarea îi conferă o personalitate puternică : combinația potrivită pentru chiuvetă / mixer creează o atmosferă care se potrivește cu orice stil de viață de acasă.

 

Calitate certificată pentru mixere BLANCO - Siguranță, igienă și sănătate

Mixerele BLANCO sunt testate voluntar de către Institutul de Certificare DVGW pentru a oferi cea mai înaltă calitate și liniște pentru apa pe care o bem. Înainte de a putea obține certificarea DVGW, mixerele BLANCO sunt testate de Institutul pentru Certificarea Produsului (LGA) pentru partea tehnică (presiunea debitului de apă) și de Centrul pentru Tehnologia Apei (TZW) pentru partea igienică și tehnică (ciclul de viață). și materiale). Certificarea DVGW finală este eliberată numai după evaluarea rezultatelor obținute în urma testelor efectuate de LGA și TZW.

Există o gamă nelimitată de mixere, dar există riscul ca cele mai ieftine modele de pe piață să nu îndeplinească standardele de siguranță, depășind semnificativ limita de substanțe periculoase precum plumb, nichel, cadmiu sau arsenic.