Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Cele mai cumpărate

Toate produsele

Reduceri

Toate produsele

Produse noi

Masina de spalat rufe Smeg LBF127, capacitate 7kg, 1200 rpm

8.699,33 lei cu TVA
Cod intern produs
EG13871
Magazin Online

Livrare

Livrare in 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

Mașină de spălat rufe  Smeg LBF127

Capacitate de încărcare 7 kg

Tipul de încărcare: frontal

Viteza maximă de centrifugare: 1200 rpm

Lățime comercială: 60 cm

Adâncime comercială: capacitate standard

ESTETICĂ

culoare alba

Culoarea panoului frontal: alb

Led / culoare de afișare: portocaliu

Culoarea cadrului de afișare: argintiu

Culoarea tastelor funcționale: argintiu

Număr de butoane: 1

Culoare buton program sau program / temperatură: alb / argintiu

Culoare hublou: alb

Culoarea mânerului: alb

Culoarea sertarului: alb

Culoare de sus: alb

PROGRAME / FUNCȚII

Comenzi: electronice

Număr de programe: 15

Temperaturi de spălare: rece, 20 ° C, 30 ° C, 40 ° C, 60 ° C, 90 ° C

Afișaj: afișarea timpului rămas, programarea pornirii întârziate, afișarea recomandată a încărcării, indicarea progresului programului

Buton de selectare a programului: Da

Opțiune de plecare întârziată: De la 1 la 24 de ore

Indicator sfârșitul ciclului: pe afișaj

Indicator pornit / oprit: Da

Indicator de progres al programului: afișat

Programe

Eco 40-60, sintetic, bumbac, balsam, dren + centrifugare, clătire + centrifugare

Lână : este un program special conceput pentru a satisface nevoile de spălare a uneia dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte în timpul iernii. Vă permite să spălați hainele în timp ce le protejați și păstrându-le moi și voluminoase.

Mix : program care vă permite să spălați articole de îmbrăcăminte cu diferite culori și țesături. Ideal pentru spălarea zilnică pentru încărcături mixte de haine ușor murdare.

Cămăși : program specific care vă permite să spălați cămășile cu cea mai mare grijă, respectând țesăturile și minimizând formarea cutelor, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate de călcat într-un timp scurt.

Sport : program potrivit pentru cei care iubesc activitatea fizică, care vă permite să spălați rapid hainele care au suferit spălări frecvente, garantând igiena maximă și îngrijirea fibrelor.

Spălare manuală : program potrivit pentru articolele de îmbrăcăminte care necesită spălarea mâinilor sau o reîmprospătare simplă. Folosește apă rece și o viteză mică de centrifugare pentru a asigura îngrijirea maximă a articolelor de îmbrăcăminte.

Delicate : program ideal pentru articolele de îmbrăcăminte delicate și de mătase care necesită o atenție deosebită la spălare, folosind apă la temperatura camerei și rotații lente ale tamburului.

Noapte : acest ciclu permite mașinii de spălat să funcționeze în tăcere, datorită rotațiilor mai lente ale tamburului și fazelor mai lungi de spălare și înmuiere. Este ideal pentru cei care doresc să profite de tarifele reduse de energie oferite în timpul nopții.

Rapid : vă permite să reduceți timpul programului selectat, dacă rufele nu necesită spălare intensivă și prelungită.

Jeans : ciclu special conceput pentru a satisface nevoile de spălare a uneia dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte, Jeans. Programul vă permite să spălați articole de îmbrăcăminte din denim, respectându-le culorile și limitând cutele la minimum.

Butoane / Opțiuni

Pornire întârziată : vă permite să amânați începutul programului până la 24 de ore, în funcție de nevoile dvs. și, prin urmare, să efectuați spălarea chiar și în intervalele de timp în care costul energiei este mai mic.

FlexiTime : prezentă pe diverse modele și combinabilă cu majoritatea programelor, această opțiune vă permite să ajustați timpii de spălare la nevoile dvs. și la murdărirea reală a rufelor, reducându-le fără a compromite performanța.

Opțiunea de pre-spălare: program de pre-spălare potrivit pentru articole de îmbrăcăminte deosebit de murdare.

Clătire suplimentară : opțiune care adaugă o clătire suplimentară la cea prevăzută deja în programul selectat, pentru a elimina orice detergent rezidual. Această funcție este potrivită în special pentru cei care suferă de alergii sau probleme ale pielii.

Excluderea centrifugării : pe principalele modele de mașini de spălat și mașini de spălat Smeg este posibil să setați viteza de centrifugare, în unele cazuri până la 1600 rpm, sau chiar să o excludeți.

Anti-cută : opțiune specifică care, prin remodelarea fazelor de spălare și clătire, împreună cu reducerea vitezei de centrifugare finale, ajută la prevenirea formării cutelor în rufe, protejând cele mai delicate articole de îmbrăcăminte și facilitează călcarea.

Intensiv : această opțiune intensifică programul selectat. Durata ciclului și consumul de apă sunt reduse ținând seama de tipul de rufe, garantând în același timp rezultate excelente de spălare, chiar și în cazul petelor greu de îndepărtat.

Spălare la rece : opțiunea de spălare Feddo este potrivită pentru spălarea articolelor de îmbrăcăminte delicate și pentru îndepărtarea petelor, în combinație cu detergenți de pretratare, rufe cu pete superficiale.

CARACTERISTICI TEHNICE

Tipul motorului: Standard

Tip afișaj: LED

Funcționare controlată electronic: Da

Afișare / reglare temperatură led: Da

Reglare centrifugare pe afișaj / led: excludere centrifugare / 500/600/800/1000/1200

Rezervor din polipropilenă: Da

Coș: Oțel inoxidabil

Volumul coșului: 54 l

Diametru hublou: 30 cm

Deschiderea hubloului: 180 °

Încărcare variabilă automată: Da

Sistem anti-spumă: Da

Echilibrarea sarcinii: Automată

Filtru inspectabil: Da

Siguranța copiilor: blocarea setărilor

Sistem anti-revărsare: Da

Dual Water: Da

Accesoriu pentru detergent lichid furnizat: Da

Filtre ușor de curățat : opțiunea, prin intermediul luminilor speciale de avertizare, avertizează asupra necesității curățării periodice a filtrelor, pentru a evita uitarea și pentru a garanta astfel funcționarea perfectă a uscătorului în timp. Poziția convenabilă a filtrelor face întreținerea rapidă și extrem de simplă.

Auto-echilibrarea sarcinii : garantează distribuția perfectă a rufelor în interiorul tamburului. În cazul în care se detectează un dezechilibru, viteza de centrifugare este adaptată astfel încât să redistribuie uniform rufele din tambur și astfel să reducă vibrațiile.

Blocare comandă : opțiunea blocare comandă, prezentă pe diferite tipuri de produse, vă permite să blocați toate funcțiile și programele setate, precum și comenzile, pentru siguranță totală, în special în prezența copiilor.

Controlul consumului de apă : în toate modelele de mașini de spălat există un sistem de încărcare variabilă, conform căruia mașina diversifică automat ciclul de spălare și timpii de funcționare în funcție de cantitatea și tipul de rufe introduse, permițând economii semnificative de apă și energie electrică.

Hublou lat de 30cm : dimensiunea mare a hubloului de 30cm face încărcarea și descărcarea rufelor chiar mai ușoară și mai rapidă, favorizând o ușurință maximă de utilizare.

Afișaj LED : pentru a optimiza performanța și a simplifica cât mai mult utilizarea aparatului, unele mașini de spălat și frigidere sunt echipate cu un afișaj LED care vă permite să vizualizați starea de funcționare a produsului.

ETICHETĂ DE PERFORMANȚĂ / ENERGIE - REG. 2019

Clasa de eficiență energetică: E

Consum ponderat de energie [pentru 100 de cicluri, program ecologic 40-60]: 77 KWh

Capacitate nominală: 7 kg

Consum de apă [pe ciclu, program ecologic 40-60]: 44 litri

Clasa de eficiență a uscării prin centrifugare: C

Zgomot în faza de centrifugare: 72 dB (A) re 1 pW

Clasa de zgomot în faza de centrifugare: A

Durata programului la capacitatea nominală: 2:50 h: min

Marcă: SMEG

CONEXIUNE ELECTRICA

Putere instalată: 2200 W

Tensiune (V): 220-240V

Frecventa: 50Hz

Lungimea cablului de alimentare: 225 cm

INFORMAȚII LOGISTICE

Dimensiuni produs HxLxP (mm): 850x600x550

Lățimea produsului (mm): 600 mm

Adâncimea produsului (mm): 550 mm

Înălțimea produsului (mm): 850 mm