Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Reduceri

Toate produsele

Cele mai cumpărate

Toate produsele

Hota de perete Elica HAIKU WH/A/60, 60cm, Sticla Alba

ELICA Italia
7.918,00 lei cu TVA
Cod intern produs
PRF0146268
magazin online

Livrare

Livrare in 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

Hota de perete cm. 60 - alb - Elice - Haiku

Armonia și simplitatea. Liniaritatea estetică prinde contur în rețelele din aluminiu cu efect de fontă care caracterizează puternic produsul. Sunt ușor de demontat și echipate cu un sistem de blocare conceput pentru a preveni orice posibilă cădere accidentală.

Caracteristici tehnice

Propunerea de materiale și suprafețe continue permite o curățare rapidă, dar eficientă, chiar și după cea mai bogată gătire.

LĂȚIME: 60 cm

CLASA A ENERGETICĂ

MĂSURI: 60 cm

VERSIUNE: aspirație sau filtrare (pentru versiunea de filtrare este necesară achiziționarea filtrelor de carbon CFC0141529A sau CFC0141725A separat de accesorii )

FINALIZARE: Alb

ILUMINAT: Strip Led 1x7 W - 3500 K - 253 LUX

COMANDE: panou de control electronic 3V + 2I

NIVEL DE SUNET: 34 - 51 dB (A)

ABSORBȚIE TOTALĂ: 277 W

DEBIT INTENSIV: 690 m³ / h

IEȘIRE: 150 mm

ACCESORII INCLUSE

- Filtru de grăsime din aluminiu

- Șemineu

ACCESORII OPȚIONALE (disponibile separat de accesorii)

- CFC0141529A filtru de cărbune

- Filtru regenerabil de carbon CFC0141725A

Krion este o suprafață solidă de nouă generație, un cald de material la atingere și similare cu piatră naturală. Este alcătuit din două treimi din mineralele naturale și un procent mic de rășini cu rezistență ridicată. Această compoziție oferă KRION câteva caracteristici exclusive: proprietăți antibacteriene , duritate , rezistență , durabilitate și întreținere redusă .

SISTEM SHIFT 3238: Singurul sistem de adâncime reglabil

Elica, primul de pe piață, propune un sistem inovator de console de perete pentru Haiku SHIFT 3238 , datorită căruia operațiunile de instalare sunt simplificate. Va fi posibil să alegeți poziția Haiku pentru a-l alinia cu unitățile de perete sau pentru a mări spațiul de acțiune pe plită. SHIFT 3238 permite corpului hotei să-și regleze adâncimea milimetric. Constrângerile dispar pur și simplu și se înmulțesc soluțiile estetice și avantajele în operațiunile de curățare.

VIZII METRICE

Haiku , datorită varietății de dimensiuni propuse, este perfect pentru diferite soluții de design . Versiunea vizualizată este o soluție de perete care poate fi utilizată în modul de aspirație sau filtrare.

FILTRU DE VIAȚĂ LUNGĂ

Pentru a asigura performanța optimă a hotei și durabilitatea acesteia în timp, filtrele tradiționale trebuie înlocuite la fiecare 3/6 luni. Pentru a simplifica activitățile de întreținere, Elica a proiectat inovatorul filtru de miros regenerabil Long Life care permite o durată de până la 3 ani. Pur și simplu spălați-l în apă fierbinte și săpun neutru sau în mașina de spălat vase la 65 ° și uscați-l la cuptor la 100 ° timp de 10 minute la fiecare 2 luni, pentru a-l avea întotdeauna la fel de nou. Nivelul de eficiență este de aproximativ 60%.

ASPIRATIA SPATE

Posibilitățile de instalare ale hotei se extind. La modelele echipate cu această funcție, este posibil să rotiți transportorul și să conectați hota direct la priza din peretele din spate sau în alte modele arhitectura specială a produsului permite priza să fie realizată pe perete printr-o îndoire de 90 de grade a țevii. În acest fel, puteți conta pe o aspirație maximă, păstrând în același timp estetica originală a produsului, care nu va fi modificată de conducte sau coșuri de fum suplimentare la vedere.

CONFORT DE TRĂI

Odată cu tendința larg răspândită de a proiecta bucătăria deschisă pe sufragerie, devine important să poți conta pe hote care au o capacitate mare de aspirație și nu sunt zgomotoase, pentru a nu fi invazive în mediul înconjurător. Datorită tehnologiei Comfort Silence, nivelul acustic al hotei Elica la viteza maximă de aspirație nu deranjează și nu interferează cu conversația dintre cei prezenți.

MATERIAL SPECIAL

În căutarea de produse care sunt frumoase de prezentat, dar funcționale în utilizarea de zi cu zi, materialele joacă un rol cheie. Ele pot face diferența atât din punct de vedere estetic, devenind protagoniști sau dispărând printre mobilier, cât și ușurința întreținerii în timp. Fundamentale procesului de inovare, acestea stau la baza unui aspect atractiv și a unei experiențe satisfăcătoare a utilizatorului. Elica selectează materiale în care durabilitatea, ușurința curățării și impactul estetic sunt combinate într-un echilibru perfect. Selecția largă de finisaje disponibile oferă libertate maximă de alegere pentru orice tip de mediu.