Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Cele mai cumpărate

Toate produsele

Reduceri

Toate produsele

Produse noi

Toate produsele

Masina de spalat rufe cu uscator Smeg LSF147E, capacitate spalare 7 kg / uscare 4kg

10.799,00 lei cu TVA
Cod intern produs
EG13875
Magazin Online

Livrare

Livrare in 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

Mașină de spălat rufe cu uscator Smeg LSF147E

Tipul de încărcare: frontal

Viteza maximă de centrifugare: 1400 rpm

Lățime comercială: 60 cm

Adâncime comercială: capacitate standard

ESTETICĂ

culoare alba

Culoarea panoului frontal: alb

Led / culoare de afișare: portocaliu

Culoarea cadrului de afișare: argintiu

Culoarea tastelor funcționale: argintiu

Număr de butoane: 1

Culoare buton program sau program / temperatură: alb / argintiu

Culoare hublou: Argintiu

Culoare mâner: argintiu

Culoarea sertarului: alb

Culoare de sus: alb

PROGRAME / FUNCȚII

Comenzi: electronice

Număr de programe: 15

Program special de curățare pentru curățarea conductelor: Da

Temperaturi de spălare: rece, 20 ° C, 30 ° C, 40 ° C, 60 ° C, 90 ° C

Afișaj: afișarea timpului rămas, programarea pornirii întârziate, afișarea recomandată a încărcării, indicarea progresului programului

Buton de selectare a programului: Da

Buton de selectare a programului / temperaturii: Da

Opțiune de plecare întârziată: De la 1 la 24 de ore

Indicator de progres al programului: afișat

Indicator sfârșitul ciclului: pe afișaj

Funcția de uscare: Da

Programe

Eco 40-60, Sintetice, Bumbac, Scurgere + Centrifugare, Clătire + Centrifugare

Lână : este un program special conceput pentru a satisface nevoile de spălare a uneia dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte în timpul iernii. Vă permite să spălați hainele în timp ce le protejați și păstrându-le moi și voluminoase.

Mix : program care vă permite să spălați articole de îmbrăcăminte cu diferite culori și țesături. Ideal pentru spălarea zilnică pentru încărcături mixte de haine ușor murdare.

Cămăși : program specific care vă permite să spălați cămășile cu cea mai mare grijă, respectând țesăturile și minimizând formarea cutelor, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate de călcat într-un timp scurt.

Sport : program potrivit pentru cei care iubesc activitatea fizică, care vă permite să spălați rapid hainele care au suferit spălări frecvente, garantând igiena maximă și îngrijirea fibrelor.

Delicate : program ideal pentru articolele de îmbrăcăminte delicate și de mătase care necesită o atenție deosebită la spălare, folosind apă la temperatura camerei și rotații lente ale tamburului.

Ciclul de curățare : acest program se desfășoară cu coșul gol și vă permite să curățați canalele de uscare în care se depune de obicei scamele țesăturilor, ceea ce în timp poate reduce eficacitatea de uscare. Afișajul arată simbolul programului de fiecare dată când este recomandat să rulați.

Uscare intensivă : program conceput pentru rufele pe care doriți să le uscați complet pentru a fi depozitate sau utilizate imediat.

Uscare ușoară : program conceput pentru a pregăti rufele pentru o călcare ușoară.

Noapte : acest ciclu permite mașinii de spălat să funcționeze în tăcere, datorită rotațiilor mai lente ale tamburului și fazelor mai lungi de spălare și înmuiere. Este ideal pentru cei care doresc să profite de tarifele reduse de energie oferite în timpul nopții.

Rapid : vă permite să reduceți timpul programului selectat, dacă rufele nu necesită spălare intensivă și prelungită.

Butoane / Opțiuni

Pornire întârziată : vă permite să amânați începutul programului până la 24 de ore, în funcție de nevoile dvs. și, prin urmare, să efectuați spălarea chiar și în intervalele de timp în care costul energiei este mai mic.

FlexiTime : prezentă pe diverse modele și combinabilă cu majoritatea programelor, această opțiune vă permite să ajustați timpii de spălare la nevoile dvs. și la murdărirea reală a rufelor, reducându-le fără a compromite performanța.

Opțiunea de pre-spălare: program de pre-spălare potrivit pentru articole de îmbrăcăminte deosebit de murdare.

Clătire suplimentară : opțiune care adaugă o clătire suplimentară la cea prevăzută deja în programul selectat, pentru a elimina orice detergent rezidual. Această funcție este potrivită în special pentru cei care suferă de alergii sau probleme ale pielii.

Excluderea centrifugării : pe principalele modele de mașini de spălat și mașini de spălat Smeg este posibil să setați viteza de centrifugare, în unele cazuri până la 1600 rpm, sau chiar să o excludeți.

Anti-cută : opțiune specifică care, prin remodelarea fazelor de spălare și clătire, împreună cu reducerea vitezei de centrifugare finale, ajută la prevenirea formării cutelor în rufe, protejând cele mai delicate articole de îmbrăcăminte și facilitează călcarea.

Intensiv : această opțiune intensifică programul selectat. Durata ciclului și consumul de apă sunt reduse ținând seama de tipul de rufe, garantând în același timp rezultate excelente de spălare, chiar și în cazul petelor greu de îndepărtat.

Spălare la rece : opțiunea de spălare Feddo este potrivită pentru spălarea articolelor de îmbrăcăminte delicate și pentru îndepărtarea petelor, în combinație cu detergenți de pretratare, rufe cu pete superficiale.

Uscare ușoară : program conceput pentru a pregăti rufele pentru o călcare ușoară.

CARACTERISTICI TEHNICE

Tipul motorului: Standard

Tip afișaj: LED

Funcționare controlată electronic: Da

Afișare / reglare temperatură led: Da

Setare centrifugare pe afișaj / led: excludere centrifugare / 600/800/1000/1200/1400

Rezervor din polipropilenă: Da

Coș: Oțel inoxidabil

Volumul coșului: 52 l

Diametru hublou: 30 cm

Deschiderea hubloului: 180 °

Încărcare variabilă automată: Da

Sistem anti-spumă: Da

Echilibrarea sarcinii: Automată

Filtru inspectabil: Da

Siguranța copiilor: blocarea setărilor

Sistem de curățare automată: Da

Sistem anti-revărsare: Da

Sistem Aquastop: Total

Hrănire: Singură, rece

Accesoriu pentru detergent lichid furnizat: Da

Filtre ușor de curățat : opțiunea, prin intermediul luminilor speciale de avertizare, avertizează asupra necesității curățării periodice a filtrelor, pentru a evita uitarea și pentru a garanta astfel funcționarea perfectă a uscătorului în timp. Poziția convenabilă a filtrelor face întreținerea rapidă și extrem de simplă.

Auto-echilibrarea sarcinii : garantează distribuția perfectă a rufelor în interiorul tamburului. În cazul în care se detectează un dezechilibru, viteza de centrifugare este adaptată astfel încât să redistribuie uniform rufele din tambur și astfel să reducă vibrațiile.

Blocare comandă : opțiunea blocare comandă, prezentă pe diferite tipuri de produse, vă permite să blocați toate funcțiile și programele setate, precum și comenzile, pentru siguranță totală, în special în prezența copiilor.

Controlul consumului de apă : în toate modelele de mașini de spălat există un sistem de încărcare variabilă, conform căruia mașina diversifică automat ciclul de spălare și timpii de funcționare în funcție de cantitatea și tipul de rufe introduse, permițând economii semnificative de apă și energie electrică.

Hublou lat de 30cm : dimensiunea mare a hubloului de 30cm face încărcarea și descărcarea rufelor chiar mai ușoară și mai rapidă, favorizând o ușurință maximă de utilizare.

Afișaj LED : pentru a optimiza performanța și a simplifica cât mai mult utilizarea aparatului, unele mașini de spălat și frigidere sunt echipate cu un afișaj LED care vă permite să vizualizați starea de funcționare a produsului.

Autocurățare : un brevet exclusiv Smeg, sistemul de autocurățare evită formarea de scame și impurități în interiorul sistemului de condensare, garantând fiabilitatea maximă a mașinii.

Sistem Acquastop : dispozitivul exclude posibilitatea inundării prin intermediul unui microîntrerupător plasat sub rezervor, care blochează instantaneu intrarea apei în mașină. O siguranță suplimentară este garantată de o supapă plasată pe conducta de admisie, care detectează scurgerile.

ETICHETĂ DE PERFORMANȚĂ / ENERGIE - REG. 2019

Capacitate nominală (spălare): 7 kg

Capacitate nominală (ciclu complet): 4 kg

Clasa de eficiență energetică (spălare): E

Clasa de eficiență energetică (ciclu complet): E

Consum ponderat de energie [la 100 cicluri complete]: 266 KWh

Consum ponderat de energie [la 100 cicluri de spălare]: 77 KWh

Consum de apă (spălare): 44 litri

Consum de apă (ciclu complet): 68 litri

Clasa de eficiență a uscării prin centrifugare: B

Durata programului ECO 40-60 (Capacitate nominală de spălare): 2:50 h: min

Durata ciclului de spălare-uscare (capacitate nominală): 5:30 h: min

Clasa de zgomot în faza de centrifugare: B

Zgomot în faza de centrifugare: 75 dB (A) re 1 pW

Marcă: SMEG

CONEXIUNE ELECTRICA

Putere instalată: 2000 W

Tensiune (V): 220-240V

Frecventa: 50Hz

Lungimea cablului de alimentare: 175 cm

INFORMAȚII LOGISTICE

Dimensiuni produs HxLxP (mm): 850x600x550

Lățimea produsului (mm): 600 mm

Adâncimea produsului (mm): 550 mm

Înălțimea produsului (mm): 850 mm