Cuptoare Incorporabile cu Autocuratare

Cuptoare Incorporabile cu Autocuratare

Metode de curatare a cuptoarelor incorporabile de bucatarie

 

Diferitele tipuri de cuptoare necesită metode diferite de curățare. Indiferent dacă aveți un cuptor cu auto-curățare sau un cuptor fara auto-curățare, va putem ajuta cu o serie de sfaturi!

Cuptoarele pot acumula cu ușurință murdărie din reziduurile de ulei și rezidurile rămase în urma procesului de gătire. Alimentele care cad din tava cuptorului pot adesea genera mirosuri neplăcute prin ardere. Curățarea regulată a cuptorului este esențială pentru a vă asigura că mancarea gatita nu se va imprima cu mirosuri neplacute . Acest articol va prezinta cateva metode pentru a vă păstra cuptorul curat, proaspăt și gata pentru a încălzi cina din aceasta seara!

 


Tipuri de cuptoare

Metodele de curățare a cuptorului depind de tipul cuptorului pe care îl aveți în casa dvs. Majoritatea cuptoarelor se încadrează în doua mari categorii:

 

  •         Cuptoare cu autocurățare. Acestea sunt de obicei moderne și de înaltă tehnologie. Au functie care transformă alimentele rămase în cenușă.
  •         Cuptoare fara- autocurătare. Acestea sunt cele mai obișnuite tipuri de cuptoare și, de obicei, vă solicită să vă suflecati mânecile și să îndepărtați resturile alimentelor și murdăria manual

 


Cuptoarele cu auto-curățare

  •         Multe cuptoare moderne au functia de auto-curățare. Branduri precum Smeg, Franke, Elleci si Gorenje au in gama cuptoare electrice si pe gaz cu functii de auto curatare.

 

  •         Un cuptor cu auto-curățare încălzește cuptorul la o temperatură extrem de ridicată - până la 900 de grade Fahrenheit (peste 480 de grade Celsius). Aceasta curăță cuptorul prin transformarea rezidurilor de alimente în cenușă. În timp ce cuptoarele cu autocurățare fac cea mai mare parte a lucrărilor pentru dvs.,insa există anumiți pași pe care ar trebui să îi urmați pentru a vă asigura că este procesul de curatare este sigur.


• Mai întâi deschideți ferestrele din bucătărie și setați cuptorul să se curățească automat într-un moment în care este puțin probabil ca alții să utilizeze bucătăria.

 • Apoi, scoateți din cuptor vasele sau suporturile pentru cuptor. Spălați-le la chiuvetă cu lichid de spălare.

 • Activați modul de auto-curățare, care va dura de obicei câteva ore. Cuptorul trebuie să fie blocat în timpul autocuratării. În cazul în care cuptorul nu se blochează automat, asigurați-vă că lăsați o notă  sau informati pe toata lume .

 • Lăsați cuptorul să se răcească câteva ore după ce auto-curățarea este completă.

• Odată ce auto-curățarea este completă și cuptorul s-a răcit, periați toată cenușa cu o laveta umeda și curățați ușa cuptorului de orice urma de mizerie ramasa.

 


Cuptoare cu auto - curățare

Există mai mulți pași pentru curățarea unui cuptor care nu se curăță automat:

 Mai întâi scoateți rafturile din cuptor și spalati-le în chiuvetă.

Spreiati interiorul cuptorului cu solutie de curatare cu atenție, evitând ventilatorul - dacă există unul - și elementele de încălzire.

  Urmați instrucțiunile de pe eticheta produsului cu atenție și respectați măsurile de siguranță recomandate.

Lasati soluția pentru a lucra la cuptor timp de 15 minute sau mai mult, deoarece aceasta ar trebui să dizolve orice urma de mizerie.

Amintiți-vă să vă clătiți buretele în mod regulat, astfel încât să nu se răspândească pur și simplu în cuptor rezidurile de murdarie.

După ce ați terminat, luați o cârpă curată, se înmoaie în apă și trece peste interiorul cuptorului încă o dată pentru a elimina toata mizeria rămasă

https://www.egrand.ro/22-cuptoare-si-plite-incorporabile

https://www.egrand.ro/37-pachete-cuptor-plita

Scrie un răspuns

Toate câmpurile sunt necesare

Nume:
E-mail: (nepublicat)
Comentariu:
Scrie codul

Ofertă produse


COMENZI ȘI INFORMAȚII

0732 887 848 / 0770 507 623

TRANSPORT GRATUIT *

Plăți securizate cu cardul
Producători

Folow Us