Rolul Estetic al Chiuvetelor in Bucatariile Noastre

Rolul Estetic al Chiuvetelor in Bucatariile Noastre

https://www.egrand.ro/165-modele-chiuvete-granit-baterii

https://www.egrand.ro/196-producatori-chiuvete-si-baterii

Rolul chiuvetelor in bucatariile noastre. 

Chiuvetele de bucătărie reprezintă o parte esențială a bucătăriei noastre și nu ne referim doar la funcționalitatea acestora. O chiuvetă bună ne va îmbunătăți designul bucătăriei și va deveni elementul central al bucătăriei. Bucătăriile din zilele noastre trebuie să arate grozav. Nu mai sunt doar locurile unde se gătește mâncarea, acum sunt locurile în care familiile se adună și vorbesc sau unde prietenii își beau cafeaua și isi povestesc ultimele noutati.

 Noile tendinte privind constructiile open space au rupt barierele dintre bucătărie și sufragerie . Sa va amenajati o bucătărie utila si frumoasă este o modalitate excelentă de a vă impresiona oaspeții și familia și de a vă va face casele mai primitoare.

Dacă sunteți în căutarea unei chiuvete elegante pentru noua dumneavoastra bucătărie sau căutați doar o chiuvetă mai atractivă pentru a o înlocui pe cea veche, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la chiuvetele de compozit. Fabricate acum in diferite culori si forme, chiuvetele de granit  sunt rezistente, practice si usor de intretinut: chiuvete albe, bej, antracit, trufe, cafea, chiuvete pe colt, chiuvete mari cu doua cuve si picurator, chiuvete Franke avena

De asemeni chiuvetele de inox si mai ales cele cu tratamente antizgariere si anti pata pot fi gasite in diferite forme si dimensiuni.

Majoritatea brandurilor medii si premium au game intregi de baterii ce intregesc designul si functionalitatea bucatariilor noastre.

Branduri renumite precum Blanco, Franke, Elleci Italia, Pyramis, Alveus va propun game de culoare si design ce raspund celor mai mari exigente pentru o bucatarie ideala.

Scrie un răspuns

Toate câmpurile sunt necesare

Nume:
E-mail: (nepublicat)
Comentariu:
Scrie codul

Ofertă produse


COMENZI ȘI INFORMAȚII

0732 887 848 / 0770 507 623

TRANSPORT GRATUIT *

Plăți securizate cu cardul
Producători

Folow Us