Chiuveta, piesa centrala a bucatarie

Chiuveta, piesa centrala a bucatarie

   Se poate spune ca bucătăria se învârte în jurul chiuvetei.  

    https://www.egrand.ro/196-producatori-chiuvete-si-baterii

Se poate spune ca bucătăria se învârte în jurul chiuvetei. Pregătirea, gătitul și curățarea tuturor vaselor si ingredientelor implică chiuveta si bateria cu care este dotata într-un fel sau altul. Având o chiuvetă care se potrivește cel mai bine cu nevoile si stilul dvs.de viață este un factor determinant pentru a avea o bucătărie cu adevărat funcțională și eficientă. Înainte de a alege chiuveta si bateria perfectă pentru bucătărie.

Chiuvetele si bateriile Franke  sunt o buna alegere pentru a va echipa bucataria. Echipate cu site din oțel inoxidabil, care pot fi folosite pentru a preveni introducerea produselor alimentare în sistemul de scurgere, producatorul italian ne prezinta o gama extrem de variata atat din punt de vedere a formelor si culorilor cat si din punct de vedere a pozitionarii de pret. Atenția acordată detaliilor nu se oprește aici deoarece majoritatea chiuvetelor sunt dotate cu chituri complete de instalare ce pot include caracteristici anti-bacteriene Sanitized® și sisteme de aerisire cu flux rapid. Bateriile Franke sunt de o calitate deosebita si pot fi usor asortate cu chiuvetele din gama lor, precum si cu plitele si cuptoarele din gamele de design corespondente. 

Blanco este un producător de frunte pentru chiuvete și baterii de bucătărie.  Blanco a proiectat o gama larga de chiuvete din oțel inoxidabil extrem de funcționale, realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și cu un finisaje de lux, precum si o gama de chiuvete si baterii din silgranit. Blanco Germany are o formula unica patentata de protectie a igienei care creeaza o suprafata antibacteriana. BLANCO HYGIENE + PLUS nu numai protejează împotriva murdăriei și bacteriilor ci suprafața lor rămâne mai curată, fără a fi nevoie de agenți de curățare abrazivi. 

 Elleci, producatorul Italian pentru chiuvete si baterii de bucatarie, cu o traditie de peste 20 de ani a reusit sa realizeze progrese tehnologice consecvente în lucrul cu materialele de granit. Animat de dorinta o de a oferi întotdeauna cea mai înaltă calitate, puteți fi siguri că producatorul Elleci va pune la dispozitia cumparatorilor sai chiuvete si baterii cu design deosebit si functionalitate fara cusur. Amestecul de granit natural in proportie de 80% si rasina acrilica asigura o masa uniforma foarte rezistenta la pete, impact, temperaturi inalte si usor de curatat. 

Scrie un răspuns

Toate câmpurile sunt necesare

Nume:
E-mail: (nepublicat)
Comentariu:
Scrie codul

Ofertă produse


COMENZI ȘI INFORMAȚII

0732 887 848

0770 507 623

TRANSPORT GRATUIT *

Plăți securizate cu cardul
Producători

Folow Us