Cititi: Termeni si Conditii

https://www.egrand.ro/content/9-termeni-si-conditii

Conditii de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea/returnare produselor cumparate este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului pe email la contact@egrand.ro ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si cu posibilitatea de verificare a produsului returnat de catre vanzator sau firma care a efectuat expeditia in numele vanzatorului. Produsele returnate care nu pot fi verificate nu vor fi primite de expeditor / vanzator. Cheltuielile de tur - retur vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la retur.(dupa ce produsul a fost receptionat de  vanzator). In cazul cand plata s-a facut cu un card bancar, Daca plata comenzi a fost facuta cu card bancar/op si comanda este refuzata sau anulata inainte de primire, rambursarea se va face tot in termen de 14 zile calendaristice mai putin suma aferenta costului tur (rambursul se va face numai in acel cont apartinand cardului./op din care s-a facut plata)   - returul produselor aferente comenzi se va face de catre cumparator. Pentru produsele puse in functiune este necesara constatarea service - lui agreeat de producator/ furnizor daca acestea nu functioneaza.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.  Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur (dupa ce produsul a fost receptionat de  vanzator). 

 Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Cumparator daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.).

Setari

Apelati-ne

Meniu