Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

eGrand - Marca Inregistrata

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. Specialiştii EuroPayment Services au o experienţă îndelungată (încă din 2004) în furnizarea de servicii de integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare. EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

ACCEPTUL DE INCASARE SE FACE DUPA RECONFIRMAREA COMENZI DE CATRE CLIENT.

Modalitati de plata pentru produsele achizitionate de la www.egrand.ro:

Plata numerar la livrare / Ramburs

Plata numerar se face in lei la primirea sau ridicarea coletului de la curier.

Plata cu cardul

Plata cu cardul de credit/ debit se poate face online pe www.egrand.ro / site SECURIZAT. Plata cu cardul bancar prin intermediul EuPlatesc.ro / SECURIZAT

Transfer bancar / Ordin de plata

Denumirea companiei: SC CONELI TRADE SRL

Adresa Sediului Social: Str. Decebal 40, Drobeta Turnu Severin, Romania.

COD POSTAL 220145

Cod unic de inregistrare: CUI. RO36527460 

Nr. Reg. Comertului: J25/439/2016

IBAN: RO33 BACX 0000 0013 5153 7001

Banca: UNICREDIT BANK S.A.

Telefon: 0738-049-786

Email:    contact@egrand.ro

Plata prin virament bancar se face doar pe baza de factura proforma sau factura emisa de SC CONELI TRADE SRL, in urma confirmarii comenzii prin una din urmatoarele metode: sms/ e-mail/ telefonic. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul SC CONELI TRADE SRL pe baza de factura proforma sau factura fiscala.